تولید بیش از2400 تن گوشت خاویاری در گیلان
یوویک/گیلان مدیرکل شیلات گیلان گفت: در حال حاضر استان گیلان دارای ظرفیت تولید 2400 تن گوشت خاویاری و بیش از 11 تن خاویار است.
کوروش خلیلی شامگاه پنج شنبه 20 اردیبهشت ماه در حاشیه بازدید دکتر حسین محمدیان، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری گیلان از مجموعه بندر شیلاتی و سایت پشتیبان کیاشهر، همچنین مجتمع آماده فعالیت و تازه تاسیس فرآوری ماهیان خاویاری شرکت میراث خاویار گیلان در گفت وگو با یوویک اظهار کرد: این مجتمع با توان تولید 200 کیلوگرم خاویار در روز در بسته بندی های 25 تا 250 گرم همچنین فرآوری گوشت آماده طبخ و دودی این ماهی با ظرفیت یک تن در روز فعالیت دارد و از مجموعه های کلیدی توسعه تولید ماهیان خاویاری در برنامه توسعه و جهش تولیدات شیلاتی به شمار می رود که آماده ورود به عرصه تجارت شیلاتی داخلی و خارجی و از حلقه های موثر زنجیره تولید شیلاتی استان گیلان است.
مدیر کل شیلات گیلان تصریح کرد: در حال حاضر استان گیلان دارای ظرفیت تولید 2400 تن گوشت خاویاری و بیش از 11 تن خاویاری است و طبق آمار 1402 با وارد مدار شدن این مجتمع، استان گیلان دارای 4 مجموعه فرآوری خاویاری خواهد بود.
خلیلی تاکید کرد: مجموع درآمد ناخالص حوزه تولیدات شیلاتی استان در سال 1402 با تولید 74000 تن انواع آبزیان بیش از 10 همت بود.
پایان خبر یوویک
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "تولید بیش از2400 تن گوشت خاویاری در گیلان" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "تولید بیش از2400 تن گوشت خاویاری در گیلان"، کلیک کنید.