بدن انسان در هر ثانیه حدود ۲ میلیون گلبول قرمز جدید تولید می‌کند 

بدن انسان در هر ثانیه حدود ۲ میلیون گلبول قرمز جدید تولید می‌کند 

تولید گلبول قرمز فرآیندی پیچیده و ضروری برای بقا است که نقش کلیدی در تأمین اکسیژن بدن ایفا می‌کند. درک بهتر این فرآیند می‌تواند به درمان‌های نوین و بهبود وضعیت سلامت افراد با اختلالات خونی کمک کند. 

به گزارش خبرگزاری یوویک، در بدن بیشتر افراد بالغ به طور طبیعی روزانه حدود ۲۰۰ میلیارد گلبول قرمز تولید می‌شود. عمر متوسط یک گلبول قرمز حدود ۱۲۰ روز است و پس از این مدت، این سلول‌ها در طحال و کبد تجزیه می‌شوند. گلبول‌های قرمز از اجزای اصلی خون است که وظیفه حمل اکسیژن را از ریه‌ها به بافت‌ها و دی‌اکسید کربن را از بافت‌ها به ریه‌ها بر عهده دارند. این سلول‌ها از طریق فرآیند‌های پیچیده‌ای در بدن تولید می‌شوند که همگی در مغز استخوان اتفاق می‌افتند. تولید گلبول قرمز یکی از فرآیند‌های حیاتی است که به حفظ توازن سیستم خونی و متابولیک بدن کمک می‌کند. 

در تحقیقی که در PubMed Central انتشار پیدا کرد، نشان می‌دهد که تولید روزانه ۲۰۰ میلیارد گلبول قرمز (RBC) در بدن نیازمند بیش از ۲ × ۱۰^۱۵ اتم آهن در هر ثانیه است. این فرآیند به نام اریتروپوئز، در مغز استخوان آغاز می‌شود و برای تولید بهینه گلبول‌های قرمز، بدن به مقدار زیادی هموگلوبین نیاز دارد. 
مارتینا یو-موکینتالر (Martina U Muckenthaler) پژوهشگر اصلی این تحقیق در این رابطه می‌گوید: «در هر ثانیه، ۲ و تا حتی ۳ میلیون گلبول قرمز در مغز استخوان تولید می‌شوند و به جریان خون وارد می‌شوند. علت این امر این است که گلبول‌های قرمز رایج‌ترین نوع سلول در خون هستند. هر میلی‌متر مکعب خون بین ۴ تا ۶ میلیون از این سلول‌ها را داراست.»

کمبود آهن، که شایع‌ترین علت کم‌خونی است، می‌تواند منجر به مشکلاتی مانند اختلالات شناختی در کودکان و نتایج نامطلوب بارداری شود. از سوی دیگر، اضافه بار آهن نیز می‌تواند آسیب‌هایی به اندام‌های حیاتی مانند کبد و قلب وارد کند. این تحقیق بر اهمیت مدیریت و تنظیم متابولیسم آهن در بدن تأکید دارد و به بررسی مکانیسم‌های سلولی و سیستمیک مرتبط با آن می‌پردازد.

تحقیقات در زمینه تولید گلبول قرمز به دهه‌ها پیش برمی‌گردد. در اوایل قرن بیستم، دانشمندان به اولین نشانه‌ها از فرآیند‌های فیزیولوژیک در مغز استخوان پی بردند. در سال ۱۹۲۰، کارل فون فاوئر (Karl von Faulhaber) اولین توصیف علمی دقیق را از رشد گلبول‌های قرمز در مغز استخوان ارائه داد. همچنین تحقیقات بعدی در دهه ۱۹۷۰ در مورد هورمون اریتروپویتین به روشن شدن نقش آن در تولید گلبول قرمز کمک زیادی کرد.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "بدن انسان در هر ثانیه حدود ۲ میلیون گلبول قرمز جدید تولید می‌کند " هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "بدن انسان در هر ثانیه حدود ۲ میلیون گلبول قرمز جدید تولید می‌کند "، کلیک کنید.