اهمیت خویشتنداری در افطار؛ وعده شام حذف نشود

عضو هیئتعلمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: وعده افطار باید بهاندازهای باشد که معده برای شام هم فضای خالی داشته باشد چراکه حذف شام بههیچعنوان توصیه نمیشود.
منصور رضایی متخصص تغذیه و عضو هیئتعلمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفتوگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری یوویک، گفت: اولین نکته مهم در افطار خویشتنداری است و باید از تندخویی، بدخوری و پرخوری اجتناب کرد.
وی ادامه داد: وعده افطار باید بهاندازهای باشد که معده برای شام هم فضای خالی داشته باشد چراکه حذف شام بههیچعنوان توصیه نمیشود. حتماً باید بعد از یک افطاری سبک بافاصله یک یا دو ساعت وعده شام میل شود.
عضو هیئتعلمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: معمولاً در وعده افطار نوشیدن چای ولرم همراه با خرما یا شیره انگور توصیه میشود. از سوی دیگر افراد توجه داشته باشند که افطار نوعی عصرانه است و نباید سنگین باشد.
رضایی گفت: معده بیش از ۱۰ ساعت خالی است و نباید بهیکباره حجم زیادی از مواد غذایی را دریافت کند. مصرف زیاد قندهای ساده مانند شکر و زولبیا و بامیه ممکن است خطرناک و برای سلامتی مضر باشد.
وی تصریح کرد: مصرف آش، سوپ و حلیم در وعده افطار باید در حجم کم باشد چرا که پرخوری باعث ترش کردن معده میشود.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "اهمیت خویشتنداری در افطار؛ وعده شام حذف نشود" هستید؟ با کلیک بر روی بین الملل، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "اهمیت خویشتنداری در افطار؛ وعده شام حذف نشود"، کلیک کنید.